Recenzii despre Titanium

 • Constantin
  Inițial am cumpărat gel Titanium pentru a îmbunătăți erecția. La 3 zile de la aplicare, am observat un rezultat de fier. Și după 2 săptămâni penisul meu a crescut cu 3 cm. Și se simte ca o sensibilitate crescută, intimitatea în sine trece puternic și cu orgasm. Bine că am comandat 2 tuburi.
  Titanium
 • Alexandru
  Nu a fost posibil să se utilizeze gelul Titanium în fiecare zi, dar îmbunătățirea intimității a devenit vizibilă după a treia doză. Acum folosesc des crema cu 30 de minute înainte de sex. Se absoarbe rapid și nu patează chiloții. Sexul se dovedește a fi de înaltă calitate și de lungă durată. Mărimea penisului s-a schimbat și în bine.
  Titanium
 • Ion
  Gelul Titanium mi-a fost prezentat de o fată. Nu prea credeam în rezultat, eram sceptic, dar trebuia să fac ceva cu o erecție lentă. Timp de 2 săptămâni am uitat de problemă, am început să experimentez cu fata, jucând jocuri de rol. Parcă s-a deschis un al doilea vânt în mine, penisul a crescut cu 4 cm.
  Titanium
 • Alexandru
  Nu am nicio îndoială cu privire la achiziția mea. Am comandat gelul Titanium pe Internet. Membrul a crescut cu 4 cm. Acest lucru este suficient pentru mine. Durata intimității a devenit, de asemenea, mai lungă. Anterior, fata mă acuza adesea că vin repede. Și acum mă pot lăuda cu rezistența la oțel.
  Titanium
 • Dumitru
  Gelul Titanium este un medicament sigur și eficient pentru mărirea penisului. L-am comandat online și toate problemele mele au fost rezolvate. Membrul a devenit mai mare și mai gros, nu pot termina mult timp, o aduc pe fată la orgasm.
  Titanium
Evaluarea utilizatorilor Titanium
4.5
25