Instructiuni de folosire Titanium

Instrucțiuni pentru utilizarea gelului Titanium

Cum să utilizați Titanium pentru a vă mări rapid penisul

Cum să utilizați corect gelul Titanium, veți găsi în instrucțiuni. Este foarte important să urmați instrucțiunile, astfel încât să obțineți un rezultat garantat. Medicii din România recomandă un gel care vă va oferi o mărire rapidă a penisului. Îmbunătățește circulația sângelui, previne inflamația prostatei și mărește lungimea penisului. Indicații de utilizare: nemulțumire față de dimensiunea penisului, deteriorarea erecției, ejaculare rapidă.

Cum se folosește?

Instrucțiunile de utilizare a gelului Titanium sunt simple. Înainte de a lua crema, trebuie să faceți un duș cald, care va ajuta la creșterea plasticității țesuturilor organelor. Este important să aplicați crema pe pielea uscată a unui membru excitat într-o cantitate mică. Masați crema până la absorbția completă.

Contraindicații

Deoarece în compoziție sunt prezente doar substanțe naturale, acesta nu poate fi utilizat cu intoleranță individuală. Băieți care nu au încă 18 ani, este mai bine să nu folosiți crema. Dacă instrucțiunile au fost respectate, nu au fost găsite semne laterale. Supradozajul poate provoca:

  • dureri de cap,
  • greaţă
  • alergii.

Pentru bărbații peste 70 de ani, este mai bine să folosiți gelul după consultarea unui medic.