Cum să vă măriți penisul cu bicarbonat de sodiu: se poate face?

Mulți bărbați nu sunt mulțumiți de dimensiunea penisului, așa că încearcă să găsească o metodă care să le mărească penisul. În acest scop, reprezentanții sexului mai puternic folosesc o mare varietate de rețete și metode, iar unele dintre ele amenință sănătatea și duc la dezvoltarea unor patologii incurabile.

Printre rețetele de medicină tradițională, puteți găsi astfel de remedii care sunt preparate din componente simple și accesibile, dar în același timp prezintă o eficiență ridicată și sunt complet sigure. Una dintre acestea este sifonul. Acest produs este în fiecare casă, iar costul său este de penny.

Înainte de a vă mări penisul cu sifon, trebuie să luați în considerare aspectele și regulile importante pentru utilizarea acestei substanțe.

sifon pentru mărirea penisului

Este eficient bicarbonatul de sodiu pentru mărirea penisului?

Mulți oameni sunt interesați de întrebare, este posibil să măriți penisul cu ajutorul sifonului? Este rezonabil să răspundeți numai după analiza compoziției acestui produs.

Sifonul este adesea folosit în rețetele de medicină tradițională, deoarece este un remediu excelent pentru combaterea inflamației și a microorganismelor dăunătoare.

Nu credeți că atunci când utilizați această substanță, penisul va crește cu pași mari.

Studiile au arătat că bicarbonatul de sodiu crește eficiența atunci când se utilizează alte metode, adică este recomandabil să îl folosiți ca element auxiliar.

Cum să vă măriți penisul cu bicarbonat de sodiu? Capacitatea de a schimba dimensiunea penisului se datorează faptului că substanța poate pătrunde nestingherită în țesuturi și, datorită acțiunii sale unice, subțiază sângele.

Această caracteristică face pulberea de neînlocuit - crește în mod activ dimensiunea penisului.

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu nu va arăta rezultate normale dacă nu faceți mișcare sau utilizați dispozitive speciale.

Trebuie remarcat faptul că această substanță protejează remarcabil penisul de leziuni și diverse complicații. Unele exerciții pot crește probabilitatea formării cheagurilor de sânge, dar bicarbonatul de sodiu, datorită compoziției sale unice, poate subția sângele, ceea ce împiedică formarea cheagurilor de sânge.

rețete cu bicarbonat de sodiu pentru mărirea penisului

Există mai multe opțiuni pentru mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu, fiecare cu beneficii și caracteristici individuale.

Toată lumea alege un tip specific în mod independent și este chiar mai bine să le combinați, dar principalul lucru nu este să exagerați dozele stabilite.

Cei care știu să mărească penisul cu bicarbonat de sodiu susțin că falusul crește cu aproximativ 1 până la 2 centimetri. În general, această pulbere este utilizată în următoarele forme:

 • folosit în interior;
 • este folosit ca componentă principală pentru unguent;
 • este o componentă pentru realizarea tăvilor.

Este mai bine să vedeți vizual totul despre mărirea penisului cu sifon - videoclipul demonstrează cele mai importante aspecte ale acestei proceduri și vorbește despre regulile de bază:

Calități utile de sifon

Pentru cei care nu sunt mulțumiți de dimensiunea penisului, ar trebui să învățați cum să măriți penisul masculin cu ajutorul sifonului, deoarece aceasta este una dintre cele mai simple și mai accesibile metode, pentru a căror implementare trebuie să cheltuiți un minim de efort și resurse financiare.

Unii nici măcar nu sunt conștienți de proprietățile pozitive ale sifonului, crezând că este utilizat exclusiv pentru coacere. De fapt, proprietățile medicinale ale acestui produs sunt legendare. Mai detaliat, substanța ajută în următoarele cazuri:

 • ameliorează excesul de greutate;
 • elimină arsurile;
 • face față arsurilor la stomac;
 • accelerează metabolismul;
 • normalizează aciditatea în stomac;
 • utilizate în scopuri cosmetice;
 • reglează procesul de circulație a sângelui;
 • cu ajutorul sifonului, penisul este mărit.

Mărirea penisului are loc datorită efectului pulberii asupra sistemului circulator. Toată lumea știe că o erecție este observată atunci când penisul și elementele sale structurale sunt umplute cu sânge. Sifonul ajută la creșterea circulației sângelui, datorită căruia corpurile cavernoase și spongioase cresc în dimensiune.

Cum îți poți mări penisul cu bicarbonat de sodiu?

bărbatul este timid cu privire la dimensiunea penisului

Înainte de a vă mări penisul cu bicarbonat de sodiu, trebuie să luați în considerare câteva reguli foarte importante pentru utilizarea acestei substanțe. Cea mai obișnuită metodă este masajul. Pentru a obține rapid și în siguranță un rezultat pozitiv, trebuie să faceți exercițiul corect, altfel există posibilitatea de a deteriora pielea sensibilă a falusului. Procedura include mai multe etape:

 1. Pregătitoare. Înainte de a vă mări penisul acasă cu sifon, trebuie să pregătiți organul astfel încât pielea să devină elastică și să crească circulația sângelui. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați un prosop - este mai bine să acordați preferință versiunii mai moi. Apoi, trebuie să-l udați cu apă caldă și să-l înfășurați în jurul penisului, lăsați-l 2-3 minute. Procedura se repetă de mai multe ori - cel puțin 3.
 2. Masaj. Nu toată lumea știe cum să mărească penisul cu sifon prin masaj, al cărui scop principal este întinderea organului. Între abordări, ar trebui să asigurați o restaurare de înaltă calitate a circulației sanguine corecte, efectuând mișcări ușoare și ușoare. Când penisul este întins, un volum mare de masă de sânge intră în el, după care, datorită masajului neted, va fi distribuit uniform pe toate venele. Sifonul trebuie aplicat direct în timpul masajului. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să luați un vârf de substanță în mâini și să-l „lipiți" literalmente de suprafața penisului. Procedura este oarecum similară cu aplicarea unui scrub.
 3. Recuperare. După finalizarea exercițiilor de mărire a penisului cu bicarbonat de sodiu, ar trebui restabilită funcționarea normală a corpului. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă întindeți și să vă relaxați.

Experții recomandă înainte de a efectua mărirea penisului cu sifon, trebuie să vă îmbunătățiți starea de spirit și să vă relaxați. Adesea, problemele legate de sănătatea sistemului reproductiv sunt de natură psihologică, deci trebuie să vă pregătiți în mod corespunzător pentru un rezultat bun.

Sexologii susțin că bărbații trebuie să „fantasmeze" centimetrii lipsă din cap, acest lucru le va permite să scape rapid de complexe.

Loțiuni de sifon

Pentru a pregăti o soluție de sodiu, trebuie să luați 2 linguri. linguri de substanță și amestecați bine în 100-150 ml de apă caldă. În soluția rezultată, umeziți tifon sau un prosop mic și așezați această compresă pe zona inghinală. Dimensiunea țesutului trebuie să fie astfel încât să fie posibil să înfășurați complet penisul.

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu prin loțiuni presupune utilizarea zilnică timp de 30 de zile. O procedură nu va arăta niciun rezultat, trebuie să aplicați metoda numai la cursuri. Pentru a crește efectul și efectul pozitiv asupra corpului, puteți adăuga puțin ulei esențial amestecului.

Uleiul de cyparil, cardamom sau orice altă plantă cu parfum „masculin" este perfect în aceste scopuri. Aroma uleiurilor esențiale vă permite să vă relaxați și să uitați de problemele de presare, iar textura moale ajută la încălzirea corpului și la îmbunătățirea circulației sângelui.

După procedură, trebuie să vă întindeți o vreme, dar este chiar mai bine să dormiți pentru a consolida rezultatul.

Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat intern pentru a crește eficacitatea măririi penisului. Are un efect pozitiv asupra mediului intern al corpului, și anume, contribuie la reglarea funcționării organelor și sistemelor importante.

În unele cazuri, dimensiunea redusă se datorează prezenței bolilor concomitente, despre care omul poate nici nu știe. Acestea duc la o scădere a calității erecției sau chiar provoacă impotență.

Utilizarea substanței va scăpa organismul de toxine și toxine, ceea ce poate duce la patologii periculoase.

bând sifon în interior pentru a mări penisul

Înainte de a lua substanța, trebuie să vă consultați cu un specialist - un medic calificat vă va spune cum puteți crește penisul cu bicarbonat de sodiu și faceți acest lucru în siguranță și cât mai curând posibil.

Trebuie să începeți în doze mici - un sfert de linguriță de două ori pe zi. Acest lucru se face între mese. În timp, doza crește la 1 lingură. linguri pentru recepție.

Pentru prevenirea diferitelor boli și probleme ale sistemului digestiv, este necesar să utilizați o soluție de sodă - 1 linguriță se adaugă la 150 ml de apă. O lingură de pulbere. Trebuie să beți remediul dimineața înainte de a mânca.

Desigur, utilizarea directă a sifonului nu va schimba dimensiunea penisului, dar în orice caz va avea un efect pozitiv asupra sănătății unui om și a stării sale psiho-emoționale.

Băile sunt adesea folosite pentru a mări penisul cu sifon - recenziile arată că această procedură are o rată ridicată de eficacitate. Pentru a utiliza această metodă, trebuie să adăugați 100 de grame de substanță pentru fiecare litru de apă.

Pe baza acestei proporții, volumul băii poate fi ajustat, nu este nevoie să faceți apa foarte fierbinte, alegerea optimă ar fi de 40-50 de grade. Este foarte important ca baia să vă permită relaxarea, să nu producă disconfort și senzații și mai dureroase.

Pentru aceasta, corpul nu trebuie deteriorat.

baie de sodă pentru mărirea penisului

Procedura arată cea mai mare eficiență chiar înainte de exerciții, apoi baia normalizează circulația sângelui în penis și îi relaxează țesuturile. Durata procedurii este de aproximativ 15 minute.

Este necesar să aplicați aceste manipulări cât mai des posibil în decurs de o lună, dar nu mai des de 2 ori pe zi.

Bărbații chestionați au declarat în unanimitate că sifonul este o substanță foarte fiabilă și sigură pentru creșterea „demnității" masculine, care nu a provocat nicio complicație pe parcursul cursului.

Norme de siguranță

Sistemul de reproducere masculin este foarte sensibil la diferite manifestări negative, prin urmare trebuie protejat de factorii patogeni ai mediului și ai mediului intern.

În ciuda calităților pozitive ale produsului, această metodă poate duce la consecințe grave. Pentru a preveni acest lucru, este necesar să urmați o serie de reguli care vă vor permite să vă mențineți sănătatea în ordine.

Acestea includ următoarele aspecte:

 • dacă este planificată utilizarea internă, trebuie să fiți extrem de atenți, mai ales dacă există boli ale sistemului digestiv. Dacă stomacul este acid, atunci aportul regulat al medicamentului în cantități mari provoacă dezvoltarea gastritei sau chiar a ulcerelor;
 • trebuie să vă consultați cu medicul, astfel încât acesta să excludă prezența unei intoleranțe individuale la acest produs;
 • în prezența unei astfel de boli precum diabetul zaharat, este mai bine să vă abțineți de la utilizarea acestuia sub orice formă, deoarece efectul componentelor sale active este tocmai asupra corpurilor circulatorii;
 • este interzis dacă un bărbat a fost diagnosticat cu o formație malignă, deoarece sângele după mai multe doze de substanță devine mai lichid, din cauza căruia celulele canceroase se răspândesc mai repede în tot corpul;
 • ar trebui să refuzați utilizarea acestui remediu cu aciditate scăzută a stomacului, deoarece acesta este plin de consecințe grave;
 • unii bărbați suferă de sensibilitate crescută a pielii - pielea are uscăciune crescută. Acest lucru va provoca iritații grave sau chiar un proces inflamator, care este deosebit de inacceptabil în sistemul de reproducere.

Este important să ne amintim că un rezultat pozitiv poate fi obținut numai dacă sunt respectate regulile stabilite. În toate metodele de mărire a penisului, regularitatea are o mare importanță. Dacă utilizați o metodă eficientă și sigură în fiecare zi, atunci cu siguranță va funcționa și va adăuga câțiva centimetri penisului.

Contraindicații

Utilizarea compoziției are o serie de contraindicații, care trebuie luate în considerare, în special în prezența anumitor patologii sau boli cronice. Aceste contraindicații includ:

 • deteriorarea pielii, prezența erupțiilor cutanate;
 • intoleranță individuală la substanță;
 • deformarea organelor ca urmare a unui proces patologic (în acest caz, nu se poate face fără consultarea medicului curant).

În prezența factorilor de mai sus, substanța nu poate fi luată extern și intern și, în acest din urmă caz, aceste contraindicații includ mai multe:

 • gastrită cronică sau orice altă boală care duce la o modificare a acidității în stomac;
 • reactie alergica;
 • formațiuni ulcerative.

Este strict interzisă utilizarea unui produs care a expirat, de aceea trebuie verificat înainte de mărirea penisului cu sifon. În plus, ar trebui să refuzați utilizarea acestuia chiar dacă produsul are o perioadă de valabilitate normală, dar pulberea și-a schimbat culoarea în galben, are un miros specific sau orice altă abatere de la normă.

Acum știți cum afectează sifonul mărirea penisului. Pentru a obține un rezultat pozitiv, trebuie să respectați toate regulile și recomandările, precum și să efectuați proceduri în mod regulat.

Este important să ne amintim despre contraindicații și posibile complicații - acestea apar rar, dar totuși unii bărbați observă o anumită deteriorare a stării de sănătate.

Pentru a reduce probabilitatea acestui proces, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră - acesta nu numai că va efectua un diagnostic complet al corpului, ci vă va spune și cum să utilizați sifonul pentru a mări penisul.

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu: păreri, rețetă, modul de utilizare

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu este una dintre metodele folosite de bărbați pentru a îngroșa și a-și prelungi demnitatea. Medicii și pacienții răspund diferit la utilizarea acestei metode. Este posibil și cum se mărește penisul cu bicarbonat de sodiu?

Avantajele utilizării bicarbonatului de sodiu

În ceea ce privește mărirea penisului, sifonul este util în sensul că normalizează circulația sângelui în zona genitală. La urma urmei, parametrii penisului în timpul perioadei de excitare depind în mod direct de volumul de umplere a corpului cavernos cu sânge. Produsul cu sodă vă permite să măriți fluxul de sânge către organul de reproducere.

În plus, bicarbonatul de sodiu are următoarele efecte pozitive:

 1. Previne creșterea supraponderalității.
 2. Accelerează vindecarea țesuturilor.
 3. Ameliorează arsurile la stomac.
 4. Normalizează metabolismul substanțelor.

Datorită acestui efect complex, sifonul este capabil să rezolve mai multe probleme simultan. Nu degeaba este folosit pentru tratarea multor boli ale corpului.

folosind bicarbonat de sodiu pentru a mări penisul

Înainte de a începe să utilizați metoda, este imperativ să efectuați un test de sensibilitate.

Cum se folosește corect sifonul pentru mărirea penisului?

Mărirea penisului cu sifon acasă se efectuează în moduri diferite. Fiecare dintre ele merită luate în considerare în detaliu.

Aport oral

Mărirea penisului cu sifon se efectuează și cu ajutorul administrării medicamentului în interior. Pentru aceasta, se prepară o soluție dintr-o jumătate de linguriță de produs și un pahar de lapte. Produsul rezultat se ia în fiecare zi timp de o lună.

Bicarbonatul de sodiu îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce ajută la mărirea penisului. De asemenea, produsul are un efect pozitiv asupra calității spermei și a viabilității spermei.

Soluția de sodă ajută nu numai la creșterea demnității masculine, ci și la curățarea corpului, prevenirea formării tumorilor maligne, normalizarea metabolismului și pierderea excesului de greutate corporală.

Purgaţie

Intestinele sunt cel mai important organ digestiv. Cu probleme în activitatea sa, furnizarea de sânge către organele genitale este întreruptă. Prin urmare, se crede că, prin curățarea intestinelor, se pot obține rezultate mai bune în mărirea penisului.

Pentru curățare, microclisterele sunt făcute cu o soluție de sodă. Se prepară după cum urmează: o lingură mare de bicarbonat de sodiu se toarnă cu un litru de apă caldă, fiert anterior. Dați clisme o dată pe zi. Cursul terapiei este de 30 de zile.

Băi de leșie

O altă modalitate de a vă mări penisul cu bicarbonat de sodiu este să faceți băi alcaline. Pentru a face acest lucru, dizolvați 500 g de produs sifon în 3 litri de apă, apoi adăugați la baie. Temperatura apei ar trebui să fie confortabilă pentru corp. Se recomandă să faceți o baie nu mai mult de o jumătate de oră și, la finalizare, utilizați un duș de contrast.

Băile de bicarbonat de sodiu vă ajută să creșteți bărbăția mai groasă și mai lungă. În plus, această metodă vă permite să preveniți apariția inflamației prostatei și a organelor genitale, pentru a scăpa organismul de substanțe nocive.

rețetă de baie de sodă pentru mărirea penisului

După baie, trebuie să faceți un duș de contrast pentru a restabili circulația normală a sângelui.

De asemenea, puteți pregăti băi concentrate, în care trebuie doar să vă așezați. În acest caz, conținutul de sodă pentru mărirea organului masculin va fi mai mare, deci este important să nu existe daune pielii penisului. În caz contrar, va exista o senzație de arsură neplăcută.

Comprese

O opțiune bună pentru mărirea penisului cu sifon este aplicarea de comprese. Pentru a face acest lucru, amestecați 10 linguri mari de produs cu un litru de apă fierbinte. Apoi iau o fâșie de țesătură naturală, o înmoaie în soluție și o înfășoară în jurul penisului.

Lasă compresa 15 minute, apoi clătește cu apă.

Se recomandă efectuarea procedurii de 3 ori pe zi. Datorită ei, fluxul de sânge crește rapid, ceea ce duce la alungirea și îngroșarea organului genital masculin.

Masaj

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu se realizează și prin masaj. Procedura îmbunătățește circulația sângelui, normalizează procesele metabolice. Toate acestea au un efect benefic asupra îmbunătățirii dimensiunilor bărbăției.

Masajul se efectuează după cum urmează:

 1. Anterior, pielea penisului este încălzită. Pentru a face acest lucru, puteți folosi un prosop înmuiat în apă fierbinte.
 2. Înmuiați-vă puțin mâinile și presărați o cantitate mică de bicarbonat de sodiu pe ele.
 3. Organul de reproducere este masat cu mișcări ușoare de frecare, deplasându-se de la bază la frenum.
 4. După procedură, produsul cu sodă este spălat cu apă caldă.

Masajul este recomandat seara înainte de culcare. După procedură, ar trebui să vă întindeți o vreme, lăsați corpul să se relaxeze. Frecvența masajului este de 2 ori pe săptămână.

Scrub

Pentru a mări penisul, se prepară un scrub special cu sifon. În acest scop, se face un amestec de apă și alimente într-un raport 1: 1. Rezultatul ar trebui să fie o moarte. Pentru a spori efectul, la această masă se adaugă o lingură mică de miere lichidă și câteva picături de ulei esențial care poate stimula circulația sângelui.

Apa din această rețetă poate fi înlocuită complet cu uleiuri vegetale. Dar pur și simplu nu utilizați un produs de floarea-soarelui. Datorită acestora, pe lângă mărirea penisului, va fi posibilă îmbunătățirea stării pielii, accelerarea vindecării țesuturilor și prevenirea dezvoltării inflamației.

Pentru a mări penisul, trebuie să aplicați un exfoliant pe suprafața acestuia cu un strat subțire uniform și să frecați cu o mișcare circulară. Se recomandă efectuarea procedurii de cel mult 3 ori pe săptămână.

Contraindicații

Nu este posibil ca toți bărbații să efectueze mărirea penisului cu sifon. Există câteva contraindicații pentru utilizarea acestuia.

Este interzisă utilizarea unui produs sifon ca agent extern în următoarele cazuri:

 1. Prezența leziunilor pe pielea penisului.
 2. Intoleranță individuală la substanță.
 3. Patologia genitală.

Consumul oral de sodă are următoarele contraindicații:

 1. Gastrita cronică.
 2. Încălcarea acidității stomacului.
 3. Ulcerul peptic al organelor digestive.
 4. Reactie alergica.

În niciun caz nu trebuie să utilizați sifon care a expirat. Prin urmare, este important să fiți siguri de prospețimea sa. De asemenea, este important să fiți atenți la culoarea și aroma pudrei. Dacă nuanța este gălbuie, iar mirosul este neplăcut, atunci este interzisă utilizarea produsului.

dimensiunea penisului după utilizarea bicarbonatului de sodiu

La unii bărbați, penisul în stare erectă este mai mic de 10 cm, cu o astfel de stare patologică, utilizarea sifonului nu va da rezultate.

Alte rețete pentru mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu

Puteți folosi miere, ulei de măsline și chiar balsam de mentol pentru a stimula bicarbonatul de sodiu. Să luăm în considerare rețete similare în detaliu:

 1. Sifon și ulei de măsline. Acest amestec unic are un efect dublu: pe de o parte, bicarbonatul de sodiu îmbunătățește fluxul sanguin, iar pe de altă parte, uleiul crește elasticitatea țesuturilor. Pentru a obține un remediu, trebuie să luați 3 linguri de sodă și ulei de măsline, amestecând bine. Unguentul este frecat în penis cu mișcări ușoare.
 2. Balsam de sodă și mentol. Deoarece acest balsam conține o serie de uleiuri esențiale utile, are un efect pozitiv asupra organismului, normalizând fluxul sanguin și contribuind la îmbunătățirea proceselor metabolice. Pentru a pregăti produsul, este necesar să dizolvați sifonul într-o cantitate mică de apă până când se obține un amestec pastos, după care trebuie adăugat un balsam de mărimea unui cap de chibrit la fiecare lingură a compoziției. Masa rezultată se aplică pe perineu și penis. Dacă apare o senzație de arsură, produsul trebuie spălat imediat cu apă rece.
 3. Sifon și miere pentru mărirea penisului. Când este gătit corect, este un produs foarte puternic. Pentru a mări penisul cu sifon, trebuie să amesteci o linguriță de sifon cu 0, 5 linguriță de miere lichidă. Produsul finit se aplică pe penis câteva minute, după care trebuie spălat cu apă caldă.
 4. Sifon și ginseng. Această plantă medicinală este adesea utilizată pentru combaterea disfuncției sexuale. Utilizarea ginsengului în combinație cu bicarbonatul de sodiu permite un efect terapeutic cu adevărat ridicat. Rețeta pentru mărirea penisului cu sifon se prepară după cum urmează: într-un amestec pastos obținut din diluarea sifonului cu o cantitate mică de apă, trebuie să adăugați rădăcină proaspătă de ginseng zdrobită într-un blender în proporții de 3: 1. Frecați unguentul în penis și zona pubiană.

Efect negativ asupra corpului

Bicarbonatul de sodiu este un produs natural, deci utilizarea acestuia este practic inofensivă. Dar nu ar trebui să vă lăsați purtați cu utilizarea hidrocarbonatului. În caz contrar, sifonul poate dăuna organismului.

Produsul, când este utilizat frecvent în doze mari, poate provoca leziuni ale membranei mucoase a tractului gastro-intestinal. La rândul său, acest lucru poate provoca apariția ulcerelor pe suprafața interioară a organelor.

Când soda este combinată cu apă, se formează dioxid de carbon. Ca urmare, luarea unei soluții de sodă poate duce la formarea excesivă de gaze și balonare.

Ce efect ar trebui să se aștepte

Mulți bărbați care doresc să-și mărească organele genitale se întreabă la ce efect să se aștepte atunci când folosesc bicarbonat de sodiu.

În primul rând, nu este nevoie să speri un miracol, deoarece este garantat creșterea penisului doar printr-o metodă chirurgicală.

Rețetele pe bază de sodă au mai mult un efect de vindecare, care, totuși, poate duce la o ușoară creștere a penisului. Astfel, mărirea reală a penisului cu ajutorul sifonului se află la 1-2 cm.

Părerile specialiștilor și bărbaților

În ceea ce privește metoda de mărire a penisului cu ajutorul sifonului, se pot găsi atât păreri pozitive cât și negative ale medicilor și ale pacienților înșiși.

Potrivit pacienților, această metodă de mărire ajută la creșterea demnității masculine cu 1 cm mai lungă deja la o lună după prima utilizare. Opiniile medicilor sunt împărțite, unii sunt categoric împotriva utilizării sifonului, alții susțin bărbații în acest sens. Dar toți medicii și pacienții sunt de acord în aceeași opinie - un hobby pentru un produs cu sodă este plin de consecințe negative asupra sănătății.

Metoda de mărire a penisului cu sifon este o metodă eficientă, dar necesită o îngrijire specială atunci când este aplicată. Dacă procedurile sunt efectuate corect, rezultatul nu va întârzia să apară.