Cum să vă măriți penisul

Mărirea penisului cu un extensor

Mulți bărbați sunt nemulțumiți de dimensiunea penisului lor. Medicii, însă, spun că principalele motive sunt incapacitatea de a folosi organul, nemulțumirea femeii față de sex și stereotipuri.

Astăzi, există multe opțiuni pentru modul în care vă puteți mări penisul. Mulți oameni cred că numai operația va crește lungimea și grosimea penisului masculin, cu toate acestea, astăzi, se folosesc multe metode alternative care permit alungirea demnității masculine la domiciliu. Principalul lucru este să cântăriți în mod clar totul, să analizați cât de mult situația este cu adevărat problematică, dacă merită să recurgeți la acțiuni pentru a crește deloc organul genital masculin.


Dimensiunea medie a penisului și normele pentru o anumită vârstă

Trebuie remarcat faptul că conceptul exact de „normă" în dimensiunea penisului nu există. Dar totuși, ghidate de studii statistice, se pot observa unele tendințe.
Creșterea penisului începe cu pubertatea la vârsta de 9 ani. Într-o stare calmă (nu erectă), valorile medii sunt după cum urmează:

 • La 10-12 ani, dimensiunea medie a organului genital masculin este de 4 cm. Crește cu 0, 5-1 cm în fiecare an. Abaterile de la normă pot fi cuprinse într-un cm și jumătate.
 • 13-15 ani - lungime medie 5-6 cm.
 • 16-18 ani - lungimea medie a penisului 7-9 cm.

Într-o stare excitată (erecție), lungimea medie a penisului masculin este:

 • 10-12 ani - 9-10 cm;
 • de la 13 la 15 ani - norma este de 12-15 cm;
 • 16-18 ani - 13-16 cm.
 • de la vârsta de 18 ani, lungimea penisului crește la maxim, iar modificările ulterioare sunt observate numai în diametru.

Modalități de mărire a penisului

În fiecare zi există noi modalități de a prelungi organul genital masculin. Rezultatul poate fi garantat numai atunci când se utilizează intervenția chirurgicală.

Operațiune. Aceasta este cea mai radicală opțiune, nu orice om îndrăznește să mărească organul genital prin intervenție chirurgicală. Desigur, alte metode de intervenție chirurgicală sunt inferioare, dar prețul său ridicat nu este la îndemâna multora. Există 2 tipuri de intervenții chirurgicale:

 • Creșterea în lungime.
 • Îngroşare.

În clinică, folosind anestezie locală, penisul poate fi mărit până la 4 centimetri prin operație. Această procedură este denumită plastic și se numește ligamentotomie. Faloplastia se efectuează în principal în clinici private și centre urologice.

Este posibil să măriți lungimea penisului acasă?

Metodele alternative de mărire a penisului la domiciliu includ exercițiile fizice. Acestea pot fi: masaj, stretching, jelqing, masturbare, exerciții Kegel, exerciții Aaron Kemmer.

 1. Masaj. Structura organului genital masculin include corpuri spongioase, a căror stimulare prin masaj ajută la creșterea fluxului de sânge către acestea, datorită cărora se extind.
 2. Întinderea. Această metodă implică creșterea lungimii penisului prin întindere, dar în același timp există posibilitatea de a scădea grosimea.
 3. Jelqing. Esența tehnicii seamănă cu masajul, iar eficacitatea sa se bazează pe un mecanism de acțiune similar. Jelqing poate fi realizat în 3 versiuni: uscat, umed, cu ungere.
 4. Masturbare. Dacă scopul extinderii penisului unui tip este de 1-2 centimetri, masturbarea regulată va fi salvată. Efectul pozitiv este asociat cu creșterea fluxului sanguin către penis, care stă la baza majorității opțiunilor pentru prelungirea demnității masculine.
 5. Exerciții Kegel. Exercițiile sunt concepute pentru a întări mușchii diafragmei pelvine. Sarcina principală a efectuării unor astfel de exerciții este concentrarea și identificarea acestor mușchi. Un bărbat, pentru a găsi mușchii diafragmei pelvine, trebuie să meargă la toaletă atunci când este nevoie mică și, în procesul de urinare, oprește alternativ și reia acest proces, încercând să simtă mușchii care se tensionează în acest moment de oprire.
 6. Exerciții de Aaron Kemmer. Acest autor a publicat o carte specială despre cum puteți mări penisul.
 7. Folosind un extender. Acasă, puteți mări penisul folosind un extensor. Sunt de mai multe tipuri: vid, curea, buclă. Utilizarea extensoarelor ajută nu numai la creșterea penisului în lățime sau lungime, ci și la corectarea curburii. Dezavantajul acestei metode este că utilizarea dispozitivului este destul de lungă în timp și poate dura câteva ore pe zi. Dar efectul este foarte tangibil și pe termen lung.
 8. Pompă de apă. Esența metodei de prelungire a pompei de vid este de a stimula fluxul de sânge către penis. Rezultatul rămâne în starea calmă a penisului, dar durata efectului nu depășește o zi.
 9. Creme, unguente, geluri. O cremă sau un gel cu efect pe termen scurt se potrivește tuturor - conține o componentă care determină o creștere a capului și a penisului în sine. Atunci când alegeți un unguent pentru un efect pe termen lung, este necesar să consultați un medic. El îți va recomanda compoziția potrivită.

Bicarbonat de sodiu

Sifonul costă un bănuț și se vinde peste tot, astfel încât opțiunile de mărire a penisului cu acesta sunt atât eficiente, cât și ieftine.

 • Pentru a pregăti comprese, amestecați sifonul cu miere și aplicați pe toată lungimea penisului (cu excepția capului).
 • Băile - cu ajutorul lor, îmbunătățesc aportul de sânge. Procedura se efectuează înainte de sex, după ce a realizat anterior o erecție.
 • Scrubul cu sodă ajută la mărirea penisului și este util pentru prevenirea bolilor urologice. Procedura se efectuează după un duș fierbinte, după care se aplică o cremă hidratantă pe penis.
 • Masaj cu sifon. Uleiul de măsline se aplică demnității masculine, apoi sifonul și masajul se fac cu un burete moale timp de 5 minute. Apoi, după două minute, clătiți bine.

Remedii populare pentru mărirea penisului

Medicina tradițională oferă, de asemenea, multe rețete pentru mărirea penisului. Diverse ierburi, bicarbonat de sodiu și produse apicole s-au dovedit excelente.

În natură, nu există mai mult de cinci% dintre membrii cu adevărat mici. Prin urmare, nu vă blocați pe lungime. Învață să folosești instrumentul corect, astfel încât femeia să nu rămână indiferentă.